Kevään toimintakausi alkoi ihanissa tunnelmissa Loppiaisen joululaulutilaisuudella, johon osallistui ennätysmäärä laulajia! Tulee hyvä olo siitäkin, että vuosi on käynnistynyt talvisena ja ulkona näyttää nyt ihan satumaalta. Puiden kauniit huurteiset oksat ja puhdasluminen luonto auttaa jaksamaan hämärän talven yli kohti kevättä, kunhan muistamme nostaa katseen maasta kohti horisonttia ja hentoa auringonvaloa.

Olemme hallituksen kesken koonneet kevätkauden toimintasuunnitelmaa ja iloksemme saimme huomata kuinka paljon erilaista yhteistä tekemistä kevään ja kesää odotellessa taas kertyy. Tuntuu hyvältä, että olemme onnistuneet toteuttamaan tuttuja ja meille monelle tärkeitä tapahtumia vuosi toisensa jälkeen. Se vaatii meiltä jokaiselta halun tehdä tilaa kalentereihin ja ennen kaikkea se vaatii päätöksen valita kuinka haluamme käyttää aikaa. Kevättiedotteessa on tekemistä juuri sinulle ja perheellesi, tule mukaan osallistumaan ja tekemään. Uusia tapahtumia tulee varmasti kevään myötä, joten seuraa aktiivisesti myös Facebookin tiedotteita. Kesällä toteutettava retki on vasta suunnitteluvaiheessa, joten toiveita ja ajatuksia siihenkin liittyen voitte laittaa sähköpostilla toimistolle tai kertoa kaverin kautta jollekin läheiselle.

Stea, entinen RAY, ehdottaa yhdistyksellemme 37 700 euron avustusta työttömän nuoren tai osatyökykyisen palkkaamiseen. Työntekijä olisi yhteinen Riihimäen Seudun Hengitysyhdistyksen kanssa. Ehdotus tarvitsee vielä ministeriön vahvistuksen, jota odotetaan tammikuun aikan.

Katseet kohti hentoa auringonvaloa ja kohti läheisiä, uusia ystäviä ja valloittavia hymyjä!

Terveisin Päivi

Tietoa sekä yhdistyksen omasta että yhteistyökumppaneiden tarjoamasta toiminnasta saat

  • Kotisivujen kalenterista
  • Kevät- ja syystiedotteista
  • Aamupostin yhdistyspalstalta
  • Viikkouutisten yhdistyspalstalta
  • Facebook-sivultamme
  • Ota tarvittaessa yhteyttä toiminnanohjaajiimme.

    Tule käymään myös Facebook sivullamme. Se ei vaadi rekisteröitymistä ja klikkaamalla viereistä kuvaketta pääset seuraamaan sivuja helposti ilman kirjautumista!

    Olemme mukana myös Riihimäen Seudun järjestöyhteistyössä, jossa tärkeää on monimuotoinen yhteistoiminta.