Loppukesän tervehdys!

Sadekuuro on viime viikkoina osunut varmasti meidän jokaisen kohdalle. Vaikka kastumiseen tai sateeseen osaisikin varautua, niin silti sadekuuro usein yllättää! Aika moni meistä varmasti myös tykkää yllätyksistä.Joskus yllätys on niin mukava, että jalat melkein nousevat ilmaan tai hiukset pystyyn! Toisaalta yllätyksistä ei koskaan tiedä ja kaikenlaista murhettakin saattaa tulla kohdalle ihan yllättäen. Tutut ja suunnitellut asiat ja tapahtumat tuntuvat mukavan tutuilta ja turvallisilta ja niitä osaa jo odottaa.Sopivasti kun saisi kaikkea, niin olisi varmaan hyvä?

Elämässä tarvitaan paljon niitä asioita, jotka pysyvät ja tulevat aina ajallaan, melkein samanlaisina uudestaan ja uudestaan. Kesän ja loman jälkeen palataan töihin, kouluun ja harrastuksiin, lähemmäksi sitä tavallista arkea, jota pystyy suunnittelemaan ja se tuntuu hyvältä. Sadekuuro saattaa silti aina yllättää...!

Yhdistyksemme syksy on käynnistynyt mukavasti ilman suurta jyrinää ja sadekuuroja, mutta monenlaisia mukavia yllätyksiä koettiin jo ensimmäisessä hallituksen kokouksessa.

Lähdetään yhtä matkaa kohti syksyä tuttua polkua, mutta varaudutaan
jos kohdalle sattuu virkistävä sadekuuro, joka yllättää!


Lempeää syksyä toivoo Päivi

Tietoa sekä yhdistyksen omasta että yhteistyökumppaneiden tarjoamasta toiminnasta saat

  • Kotisivujen kalenterista
  • Kevät- ja syystiedotteista
  • Aamupostin yhdistyspalstalta
  • Viikkouutisten yhdistyspalstalta
  • Facebook-sivultamme
  • Ota tarvittaessa yhteyttä toiminnanohjaajiimme.

    Tule käymään myös Facebook sivullamme. Se ei vaadi rekisteröitymistä ja klikkaamalla viereistä kuvaketta pääset seuraamaan sivuja helposti ilman kirjautumista!

    Olemme mukana myös Riihimäen Seudun järjestöyhteistyössä, jossa tärkeää on monimuotoinen yhteistoiminta.