Täyden kympin juhlistus

Lauantai 15.2.2014 - Mirja Piranta

mita-syotaisiin.jpgOivanäyttämö täytti 10 vuotta syksyllä 2013. Nyt on meneillään 11. toimintavuosi. Syksyllä, ja varsinkin ennen joulua oli niin kiire, ettei ehditty kunnolla juhlia.

Mutta oikeastaan, juhla hyvän ruuan kera sopiikin mainiosti nyt kannustamaan kohti isompinumeroisia juhlavuosia. Oivanäyttämön näyttelijät kävivät syömässä Martinassa lauantaina 15. helmikuuta. Mukana Anu, Arttu, Jukka, Laura, Mirkka, Petri, Susanna, Tomi, Mirja sekä yhdistyksen edustajana Tuomisen Sirkka.

Oivanäyttämön sponsori mahdollisti juhlahetken lahjoittamalla Riihimäen Kehitysvammatuki ry:n tilille summan Oivanäyttämön käyttöön. Olemme kiitollisia.

Aiomme myös jättää näkyvän jäljen kymmenvuotiaasta Oivanäyttämöstä, eli Oivanäyttämö-lehti ilmestyy kevään aikana. Senkin synnyttämisen mahdollistaa sponsoriraha.

maljoja2.jpgRuokailuiltapäivä Martinassa vaikutti olevan näyttelijöille mieluisa. Kun Oivanäyttämöllä vallitsee lämmin ja läheinen yhteishenki, kaikki yhteinen tekeminen antaa lisää ilovoimaa arkeen. Tomi varasi pitkän pöydän etukäteen, Oivan kymmenvuotislippu otettiin mukaan, puheita pidettiin ja kilisteltiin kuohuvaa. Jukalle laulettiin syntymäpäivälaulu, ja sitten alkoivat navat ritistä.

Valokuvia otettiin, naurettiin ja juteltiin. Huippua!

”Tää on kyllä ihanaa, kun ei aina tartte kotona ruokaa laittaa”, totesi iloinen Laura.

Kuusi vuotta sitten Oivanäyttämö harjoitteli näytelmää ”Sydämellä näkee”. Tänään sydämellä näki Martinassa.

 

1 kommentti . Avainsanat: Oivanäyttämö