Nea Tilli on voittanut kultaa!

Maanantai 18.3.2019 klo 14:30

Riihimäkeläiselle Nea Tillille kultaa kuulantyönnöstä Special Olympics -maailmankisojen yleisurheilussa!

Katso videolta kultamitalistin haastattelu! Haastattelijana Kai Koljonen.Viime perjantaina veikkasimme Ilona-kahvilassa Nea Tillin tuloksia. Luotto häneen oli raudanluja, sillä 17 äänestä, jopa 11 oli veikannut että Nea voittaa kuulantyönnöstä kultaa!

Kuvia veikkauksesta ja muista kahvilan aktiviteeteista voit katsoa galleriasta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nea, tilli, nea tilli, abu dhabi, special olympics, olympics, kuulantyöntö, pituushyppy

Kotikaupungin tyttö "olympialaisissa"

Maanantai 11.3.2019 klo 14:24

Nea Tilli on 15-vuotias riihimäkeläinen nuori, ja hän osallistuu Abu Dhabin Special Olympics 2019- kesämaailmankisoihin. 

neatilli_pieni.PNG

Nea harjoittelee Riihimäen Kiskossa yleisurheilun erityisryhmässä. Lajeina hänellä on pituushyppy ja kuulantyöntö, joista jälkimmäinen on Nean suosikki. Nykyinen ennätys kuulantyönnössä on tällä hetkellä Andorrassa työnnetty 9,25 metriä, mutta uusi tavoite on jo asetettu 10 metriin.

Nealla oli viime perjantaina 8.3. aikainen herätys, ehtiäkseen lentokentälle hän joutui heräämään aamulla jo kello 4:00. Tasoluokittelut alkavat jo tiistaina 12.3., mutta varsinainen kilpailu on 17.3.

Kaikki matkatavarat on mahduttava yhteen matkakassiin. Nean äiti Eeva vitsailee paitojen prässäämisestä, että kaikki varmasti mahtuu mukaan.


tilli_pinkki_3.jpg

Nea esittelee vaaleanpunaista paitaa, jota tulee pitää avajaisissa.

Äiti on innoissaan tyttären lähdöstä kisoihin ja uskoo kultamitalin jos toisenkin mahdollisuuteen. Hän toimii kisoissa Nean tukijoukoissa ja saapuu Abu Dhabiin hieman myöhemmin ennen Nean kisojen alkua.


marsu_levea1.png

Tukijoukkoihin kuuluu myös kotikannustamo!

Järjestämme hauskanpitona pienimuotoisen veikkauksen Nean kisatuloksista Inkilänhovin Ilona-kahvilassa perjantaina 15.3., joka on kaikille avoin.

Katso lisää kuvia verkkosivun galleriasta!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nea, tilli, nea tilli, haastattelu, abu dhabi, special olympics, olympics, kuulantyöntö, pituushyppy