Hei upea yhdistysväki!

Keväisen 50 v juhlan iloinen
yhdessä tekemisen tuntu on seurannut ainakin minua koko kesän. Saimme kokea monta mukavaa tapaamista ainakin kesäliikkojen, kesäretkien, festareiden ja jalkapallon merkeissä. Lisäksi kesään kuului monenlaisia kohtaamisia pihoilla ja kahviloissa ystävien, perheen ja ohjaajien kanssa. Hienoja kokemuksia, joten suurkiitos yhteisestä kesästä!

Kesän parhaisiin hetkiin liittyi myös yhden haaveen toteutuminen. Saimme kesän aikana hankittua upean menopelin! Suurin osa meistä tietää, miltä tuntuu polkea pyörällä ja päästä vauhdilla eteenpäin. Halusimme, että jokainen lapsi, nuori tai
aikuinen voisi tuntea tuulen kasvoillaan, vauhdin ja vapauden, jonka
pyöräilykokemus voi antaa. Erikoisvalmisteisen polkupyörän avulla perheet tai
ystävät pääsevät liikkeelle yhdessä liikuntarajoitteista tai taidoista
riippumatta. Yhteistyöllä, lahjoituksilla ja sinnikkyydellä saimme hankittua yhdistykselle polkupyörän, jonka toivomme jatkossa tuovat huikeita kokemuksia mahdollisimman monelle. Toimintaamme vauhdittaa ilo ja ylpeys siitä, että tällaista mahdollisuutta ei ole varmaan missään muualla- jahuippujengin kanssa saamme tehdä hommia edelleen!

Viime viikolla aloitimme hallituksen syyskauden tuttuun tapaan toimistolla sekä teamsin välityksellä. Syksyn alkamiseen kuuluu harrastusten ja toiminnankäynnistyminen, uusien juttujen suunnittelu sekä haaveilu. Me olemme jo mahtavan hyviä suunnittelemaan ja järjestämään asioita ja moni asia toimii hienosti. Koko ajan koitamme myös tulla paremmiksi toteuttamaan sellaisia asioita ja tapahtumia, joista vielä vasta haaveilemme. Moni asia vaatii edelleen paljon työtä. Iso huolenaihe on mm. ammattitaitoisen ja turvallisen hoidon järjestyminen lapsille ja nuorille, jotka sitä tarvitsevat. Hoitajia on liian vähän ja epävarmuus aiheuttaa perheille paljon hankaluuksia arkeen. Tässä asiassa ei pelkkä haaveilu auta, mutta haaveita voi toteuttaa yhdessä. Onneksi olemme tottuneet ponnistelemaan, yrittämään, etsimään ja kokeilemaan kaikenlaisia keinoja. Yhteisillä supervoimilla haaveistakin voi tulla tosia.

Haluamme tänäkin syksyä olla porukalla tuomassa meille jokaiselle iloa, ystävyyttä, tekemistä ja tukea. Autetaan toisiamme ja tehdään yhdessä supervoimiemme ja taitojemme mukaan, se toimii!

Mukavaa loppukesää ja iloa syksyn alkuun!

Päivi

Tietoa sekä yhdistyksen omasta että yhteistyökumppaneiden tarjoamasta toiminnasta saat

  • Kotisivujen kalenterista
  • Kevät- ja syystiedotteista
  • Aamupostin yhdistyspalstalta
  • Viikkouutisten yhdistyspalstalta
  • Facebook-sivultamme
  • Ota tarvittaessa yhteyttä toiminnanohjaajiimme.

    Tule käymään myös Facebook sivullamme. Se ei vaadi rekisteröitymistä ja klikkaamalla viereistä kuvaketta pääset seuraamaan sivuja helposti ilman kirjautumista!

    Olemme mukana myös Riihimäen Seudun järjestöyhteistyössä, jossa tärkeää on monimuotoinen yhteistoiminta.