Noidat ja kummitukset valtasivat Rivakan

Torstai 15.11.2012 klo 8:05 - Meira Jokinen

halloween12_031.jpgTähän aikaan vuodesta Toimintakeskus Rivakan osastot muistuttavat suorastaan joulupukin pajaa. Työntekijät ahkeroivat uusien tuotteiden parissa, joita tehdään mahdollisimman paljon valmiiksi perinteisiin joulumyyjäisiin.

Pyhäinpäivän aattona aherrus kuitenkin taukosi ja Toimintakeskuksen valtasivat noidat, kummitukset ja muut hirviöt halloween-tunnelmissa.

Erilainen työpäivä

Asiaan kuuluvaa tavaraa ja asuja löytyi työntekijöiltä kotoa sekä Rivakan omasta ”kauhupuvustamosta”. Hienoilla naamiaisasuilla ja kasvomaaleilla loihdittiin halloween12_019.jpgtoinen toistaan komeampia
halloween-hahmoja, joihin törmäsi
tämän erilaisen työpäivän aikana.

Kauhukammiossa kaikki pääsivät aistimaan noitatunnelmia kaikilla aisteillaan. Noidat ja muumio johdattelivat luolassaan vieraansa tunnustelemaan erikoisia keitoksiaan aavemaisen musiikin saattelemana. Joku saattoi tavata myös kalisevan Luukkaan =)

Halloween-aatto huipentui rytmikkäisiin tansseihin, jolloin levyjä pyörittivät Me itse -yhdistyksen tiskijukat. Tanssin lomassa päästiin maistelemaan makeita hämähäkkejä ja tekohammas-leivoksia.

Joulumyyjäiset lähestyvät

Noitien ja kummitusten palattua tämän erikoisen työpäivän jälkeen taas omiin luoliinsa, Rivakan työntekijät jatkavat ahkerointiaan joulumyyjäiset mielessään. 

Myyjäisiä vietetään Rivakassa lauantaina 1.12. klo 10-14, osoitteessa Käpälämäenkatu 14. Mukana ovat luonnollisesti Riihimäen kehitysvammatuki, Psykiatrian työtoiminta ja Hausjärven kehitysvammaisten tuki ry. Tervetuloa!

Rivakan myymälässä voi käydä ostoksilla arkipäivisin klo 8-15. Tänä vuonna pidämme myymälää auki myös 14.12. perjantaina klo 8-18 ja 15.12. lauantaina klo 9-14, jolloin voi poiketa jouluostoksille =)

1 kommentti . Avainsanat: Rivakka, Halloween, Toimintakeskus